Trotinetele I’Velo revin în oraș – Green Report

  • Post category:ECO News
  • Reading time:3 min(s) read

Asociația Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank anunță revenirea in oras, pentru al doilea an consecutiv, a trotinetelor I’Velo, atât în stațiile automatizare, cât și în centrele Relax din parcurile bucureștene si in centrul Relax din Constanța.

Optarea pentru o modalitate alternativă de transport este una dintre cele mai sănătoase abordări ale vieții cotidiene. Noi, împreună cu partenerul nostru, suntem preocupați constant să oferim alternative de transport – bicicletă, trotinetă electrică – pentru că suntem convinși că sunt printre cele mai sănătoase, sigure, simple și eficiente alegeri ale vieții cotidiene.

Pentru a folosi trotinetele I’Velo, ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să descarce noua aplicație I’Velo din App Store și Google Play și să se bucure de noile servicii: abonamente nelimitat la trotinete și biciclete. Se plătește o singură dată și se folosesc cât doresc, fără alte costuri suplimentare.

Cum se închiriază o trotinetă I’Velo?

E atât de simplu! Se creează un cont în aplicați I’Velo, se achiziționează un abonament sau se optează pentru sistemnul pay per use, se scanează trotineta din orice stație Urban sau din centrele Relax, începe plimbarea, iar la final, se revine în stație și trotineta este andocată sau se returnează in centrele Relax.

Pentru al doilea an consecutiv, continuăm munca noastră de a schimba mentalități, structuri, acțiuni. Cu prima stație hibrid din lume, cu biciclete și trotinete, sperăm să ajutăm bucureștenii să se deplaseze în siguranță și mai ușor prin oraș! Noi credem cu tărie că fiecare dintre noi trebuie să se bucure de un mediu curat și să aibă la îndemână cât mai multe soluții de transport urban alternativ, sustenabil și sănătos!”, a declarat Raluca Fișer, Președintele Green Revolution.

Vedem tot mai multe trotinete electrice în București și suntem bucuroși să putem oferi acest nou serviciu utilizatorilor I’Velo. De mai mult de 10 ani, Raiffeisen Bank încurajează transportul alternativ în orașe – este singura soluție pentru a trăi într-un mediu curat și nepoluat. Vom continua eforturile în acest sens și investițiile în programe care să determine tot mai mulți oameni să renunțe la mașină și să aleagă alte mijloace de transport”, declară Corina Vasile, Director de Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank România.

I’Velo Nelimitat permite utilizatorilor plimbări nelimitate cu bicicleta în sesiuni de câte 2 ore, pe care le pot prelungi dacă activează în aplicație butonul de Extra time, înainte de expirarea celor 2 ore. Acesta este modul de a verifica statusul trotinetei si că nu vor apărea costuri suplimentare.

Există mai multe tipuri de abonamente, care include trotinete și biciclete:

De asemenea, pentru siguranța utilizatorilor noștri, avem următoarele recomandările:

  • Închiriază cu aplicația I’Velo
  • Păstrează distanța de 1,5 m față de cel din fața ta
  • Spală-te și dezinfează-te des pe mâini
  • Informează-te din surse sigure.

Mai multe informații și detalii despre proiect, găsiți accesând site-ul www.ivelo.ro, pe Facebook sau Instagram.

Sursa:greenreport.ro