adidas Originals transformă emblematicele sale modele de sneakers pentru a contribui la reducerea poluării cu plastic – Green Report

  • Post category:ECO News
  • Reading time:2 min(s) read

adidas Originals lansează Clean Classics, o gamă de pantofi sport clasici, cu un design nou menit să reducă impactul brandului asupra mediului. La baza acestui angajament se află Primegreen – o serie de materiale ultra-performante care conțin minimum 50% conținut reciclat.

Primegreen și colecția Clean Classics revoluționează convențiile de producție, folosind 70% materiale reciclate pentru partea superioară, precum și cauciuc regenerabil și recuperat pentru tălpi. Din dorința de a reduce utilizarea materialelor virgine și impactul asupra mediului, noul model de pantofi sport rezultat în urma procesului inovator de producție este unul vegan. Prin regândirea modelelor, colecția Clean Classics reduce nu doar deșeurile inutile, ci creează un nou design și detalii unice.

Clean Classics include Stan Smith, Superstar, Continental 80, Top Ten, SC Premiere, Supercourt și Superstar Bold, toate modelele fiind refăcute pentru 2020. adidas Originals Clean Classics omagiază tradiția brandului în crearea pantofilor sport din piele albă cu un nou angajament de responsabilitate care demonstrează promisiunea adidas de a contribui la lupta împotriva poluării cu plastic.

Talpa modelelor Clean Classics creează un efect de bricolaj al petelor de culoare. Păstrând partea superioară a încălțămintei albă și de cele mai multe ori fără ornamente, accente de culoare pot fi găsite pe șireturi și pe textul stilistic.

Sursa:greenreport.ro